XIII. ROČNÍK VOLEJBALOVÉHO TURNAJE MUŽŮ

Vydáno: 16.7.2006 (2231 přečtení) | Téma: TJ Sokol Výprachtice

V sobotu 15.7.2006 se uskutečnil již XIII. ročník Výprachtického volejbalového turnaje, který pořádá místní TJ Sokol Výprachtice ve sportovním areále směr pila. Účast byla vcelku dobrá. Z cca 40 obeslaných družstev se jich sjelo 12. Družstva byla rozdělena do dvou kategorií po šesti. I. kategorie krajské soutěže a ostatní, II. kategorie okresní soutěže a neregistrovaní.

Turnaj začal prezentací v 8:00 za krásného slunného počasí, které vytrvalo po celý den. Hrálo se na čtyřech kurtech, které byly před každým zápasem patřičně upravovány. Turnaj byl ukončen kolem 17 hod. vyhlášením těch nejlepších a předáním cen.

Na 1.místě v krajské kategorii se umístila Hnátnice, 2. místo obsadila Česká Třebová a bronzovou příčku získal Letohrad A. Na 4. místě se dále umístilo Ústní nad Orlicí, 5. místo získalo místní družstvo Výprachtice A a na posledním 6. místě skončilo družstvo VK Lanškroun.

Ve druhé skupině zvítězilo již po třetí v řadě družstvo Elis Praha, za ním následovalo VVSC Česká Třebová a bronz obsadila Geodézie Litomyšl. 4. místo získalo družstvo Výprachtice B, 5. místo Letohrad B a 6. místo Třešňovec.

Děkujeme všem sponzorům, bez kterých by se podobné akce jen těžko realizovali, za podporu a doufáme, že XIV. Ročník, který se bude konat 14.7.2007, přiláká ještě více družstev a hráči si najdou čas a odvahu změřit své síly. Všem družstvům, která se letos zúčastnila, děkujeme a věříme, že nám zachovají přízeň i nadále.

Obrázek: Turnaj 2006 - A1Obrázek: Turnaj 2006 - B1

Hnátnice Elis Praha