VÝVOZ POPELNIC

Vydáno: 29.5.2024 (204 přečtení) | Téma: Akce v obci

Vážení občané,

některým z Vás nebyla při posledním svozu vysypána popelnice. Důvodem je to, že popelnice nebyla opatřena známkou s vyznačeným rokem 2024.

Splatnost poplatku za vývoz komunálních odpadů je 30. 4. Po zaplacení obdržíte aktuální známku na vylepení na popelnici. Ti, kteří zaplatili poplatek převodem na účet, si musí tuto známku na OÚ vyzvednout.

Svozová firma nevyváží popelnice, u kterých nebyl zaplacen poplatek. Popeláři to poznají pouze podle toho, že na popelnici známka je. Pokud tam není, pro ně to znamená, že zaplaceno nebylo a proto nesmí popelnici vyvést.

To, že se tak v posledních letech dělo i bez známky, byla naše benevolentnost, za což se velice omlouváme a slibujeme, že už se to nebude opakovat. Nebude se opakovat vývoz bez známky. Do 30. 4. běžného roku bude vyváženo všem, po 1. 5. pouze těm, co zaplatili a na důkaz toho na svou popelnici vylepili známku s aktuálním rokem.


Komentáře:








Kontrolní obrázek

Opište kód z obrázku


Pravidla a možnosti formátování:

  • Nepoužívejte HTML značky, stránky podporují formátování Texy!. Například nový odstavec získáte 2x odřádkováním, citace započněte znakem >, odkaz: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva* .
  • Adresy začínající na http:// budou automaticky převedeny na odkazy.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [2].
  • Povinné údaje jsou označeny *.